intake:                    gratis       

Een intakegesprek kan telefonisch of in de praktijk plaats vinden.

adviesgesprek:      € 45,- per uur

inventarisatie:        € 125,-   + eventuele bijkomende kosten

Een inventarisatie bestaat uit 3 lessen, waarin problemen en mogelijkheden onderzocht worden. De resultaten en adviezen worden middels een schriftelijk verslag tijdens een adviesgesprek besproken.

Indien er informatie uit eerdere onderzoeken of begeleiding in de inventarisatie verwerkt moet worden, zijn de extra kosten € 50,-.

Voor tests worden afnamekosten als bijkomende kosten in rekening gebracht. Wanneer de kosten daarvan hoger uitvallen dan € 75,- wordt vooraf overlegd.

remedial teaching en rekenlessen VO: € 45,-         

De kosten zijn per les van 3 kwartier en voorbereidingstijd.

Een 5 lessen-kaart kost € 200,- en dient vooruit betaald te worden.

studievaardigheid:  € 33,75  

De kosten zijn per les van 3 kwartier. Bij deze lessen brengt de leerling zelf zijn werkmateriaal of vragen mee en is er geen voorbereiding door Metis.

Een 5 lessen-kaart kost € 150,- en dient vooruit betaald te worden.

intelligentieonderzoek: neem contact op

Het intelligentieonderzoek wordt afgestemd op de vraagstelling. De kosten voor het onderzoek kunnen daarom sterk variëren. Neem vrijblijvend contact op met Metis om de mogelijkheden en wensen door te nemen. De kosten zijn inclusief uitgebreid verslag, intake- en adviesgesprek.

Metis werkt voor intelligentieonderzoek samen met kinderpsychologenpraktijk Eigen Vleugels. Voor informatie over intelligentieonderzoek met de WISC-III kunt u met Eigen Vleugels contact opnemen.

dyslexieonderzoek: € 900

De kosten zijn voor een compleet dyslexieonderzoek. Wanneer er, maximaal twee jaar geleden, al een intelligentieonderzoek is gedaan, zijn de kosten € 535,-. De kosten zijn inclusief uitgebreid verslag, intake- en adviesgesprek.

 

Op alle lessen en diensten van Metis zijn de algemene voorwaarden van toepassing.